Nu op 6FM

 
banner
twitter

Nieuws

Klopjacht politie langs A1 Naarden

Naarden, 30-07-2017

Laatst bijgewerkt: 31-Jul-2017 om 01.55 uur.
De politie is bij de A1 bij Naarden de hele avond al massaal op jacht naar 3 personen die verdacht worden van een delict op een industrieterrein in Amersfoort. Waarschijnlijk gaat het om een deal, waarbij een wapen is gebruikt. Bij de zoektocht is ook een politiehelikopter ingezet. Vanwege brandstofgebrek werd de eerste heli vervangen door een tweede.
Bij een tankstation bij Naarden zijn de drie uit de auto gevlucht. De omgeving werd grondig uitgekamd, maar de verdachten zijn niet aangetroffen. Zondagavond rond 22.45 uur is de zoektocht gestaakt.
Waarschijnlijk hebben ze hun vuurwapen(s) tijdens het rijden uit de auto gegooid. Met de hulp van politiehonden wordt er in de berm gezocht. Het is nog onduidelijk of er een wapen is aangetroffen.
Een politieagente is bij de politieactie gewond geraakt aan haar arm en hand en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe de agente gewond is geraakt, is niet duidelijk. Meer nieuws vindt u op 6fm.nl.©2011-2017 Radio 6FM / design by Mr Nelson Design Nieuws en informatie voor Hilversum, Huizen en de BEL radio 6FM - 92.0FM / 105.1FM / 106.2FM