Nu op 6FM

 
banner
banner
twitter

Nieuws

Eerste koetsentocht ondanks regen succes

Regio, 30-06-2017

De eerste Gooische Koetsentocht die woensdag 28 juni werd gehouden was ondanks het extreem slechte weer een succes en voor herhaling vatbaar. Het evenement haalde zelfs het Stan Huygens Journaal.

Organisatrice Eva Müller, in het dagelijks leven tandarts te Laren, had met een heel team vrijwilligers voor een afwisselend programma gezorgd. Zo was er vintage jazz bij het vertrek, operazang bij Rust Wat en Nederlandstalig repertoire bij de afterparty.

Kunstenaars als Maja Boot, Marjolein Schiffers, Karlien Hamel en Theo Kazimier gaven met "live werk" een extra dimensie aan de tussenstops. Uiteraard was er aan de inwendige mens gedacht: uiteraard veel bubbels maar ook haring met corenwijn.

Spreekstalmeester Kent Hanson -getooid met een hoge hoed- zorgde voor passende aankondigingen van o.m. wethouder Tijmen Smit van Laren en directeur Evert van Os van Singer.Hoeveel geld er voor het goede doel (de Olifantenstichting) is opgehaald is niet bekend.

. Meer nieuws vindt u op 6fm.nl.


Eva Müller en Kent Hanson
©2011-2017 Radio 6FM / design by Mr Nelson Design Nieuws en informatie voor Hilversum, Huizen en de BEL radio 6FM - 92.0FM / 105.1FM / 106.2FM