Nu op 6FM

 
banner
twitter

Nieuws

Verrassend theaterseizoen bij Noord Hollands Toneel

Regio, 09-06-2017

Het Noord Hollands Toneel heeft zijn programma bekend gemaakt voor het komende seizoen. Deze theatergroep is opgericht in 2016. Na sluiting van Het Plankenierstheater besloot de vaste kern door te gaan met spelen. NH Toneel bestaat uit professionals en de betere amateurspelers.

Het gezelschap brengt vijf premières in het ‘Theater in Zuyd’ in Bussum. Verder zal een aantal voorstellingen te zien zijn in De Krachtcentrale in Huizen en het Rosa Spier Theater in Laren. Op het programma staan onder meer de tragikomedie ‘Maatjes’, de solovoorstelling ‘Waterman’ van Helmert Woudenberg en ‘De Aanslag’. Het laatste stuk is gebaseerd op het boek van Harry Mulisch.

NH Toneel komt ook met een voorstelling voor de jeugd. ‘Wintersprookje’ is gebaseerd op ‘The Winter’s Tale’ van Shakespeare. Het is een geestig verhaal over liefde en vriendschap die uiteindelijk overwinnen. Voor iedereen van 8 tot 88+.

Naast nieuw repertoire wil NH Toneel het publiek ook graag de kans bieden om succesvolle en belangrijke voorstellingen opnieuw (of alsnog) te zien. Daarom zullen ‘U bent mijn moeder’ van Joop Admiraal en ‘Kunst’ van Yasmina Reza opnieuw te zien zijn. Meer nieuws vindt u op 6fm.nl.


NH Toneel speelt De Aanslag van Harry Mulisch
©2011-2017 Radio 6FM / design by Mr Nelson Design Nieuws en informatie voor Hilversum, Huizen en de BEL radio 6FM - 92.0FM / 105.1FM / 106.2FM