Nu op 6FM

 
banner
twitter

Nieuws

Rutger Rebel nieuwe lijsttrekker CDA Huizen

Huizen, 08-06-2017

Rutger Rebel is door de ledenvergadering van CDA Huizen unaniem verkozen als lijsttrekker voor de komende verkiezingen. Hij volgt Janny Bakker op die bij de drie voorgaande verkiezingen als nummer 1 op de lijst stond. Rutger Rebel is sinds 2010 lid van de gemeenteraad.

De 41-jarige Rebel studeerde aan de TU Eindhoven waar hij de opleiding Techniek en Maatschappij volgde. Een onderzoeksveld waarin gekeken wordt naar de bijdrage van innovatieve techniek aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Hij heeft bij ProRail en het toenmalig ministerie van Verkeer en Waterstaat gewerkt. Momenteel werkt hij bij Rijkswaterstaat.

Het CDA is de eerste partij in Huizen die de lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen bekend heeft gemaakt. De samenstelling van de volledige kandidatenlijst wordt in het najaar bepaald. De verkiezingen zijn op 21 maart 2018. Meer nieuws vindt u op 6fm.nl.


Rutger Rebel (l) krijgt bloemen van fractoorzitter Bert Rebel (Foto: CDA Huizen)
©2011-2017 Radio 6FM / design by Mr Nelson Design Nieuws en informatie voor Hilversum, Huizen en de BEL radio 6FM - 92.0FM / 105.1FM / 106.2FM