Nu op 6FM

 
banner
twitter

Nieuws

Rotary Huizen steunt Stichting Hulphond

Huizen, 09-05-2017

Rotaryclub Huizen heeft maandag 8 mei 2017 tijdens de clubbijeenkomst een cheque van 1900 euro overhandigd aan de Stichting Hulphond. De stichting helpt mensen met een geestelijke of fysieke beperking met een hulphond. Zo'n hond voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief. Jaarlijks worden zo'n 1000 hulphonden opgeleid.

Enkele leden van Rotaryclub Huizen bakken ieder jaar rond Oud en Nieuw oliebollen. Bij de laatste jaarwisseling was de opbrengst voor de Stichting Hulphond. De cheque werd door de voorzitters van de club in aanwezigheid van de oliebollenbakkers overhandigd aan Pieter Blickman van de stichting.

Dat gebeurde nadat Charlotte van Marissing de club uitvoerig had verteld over haar ervaringen met haar hulphond Elroy, die zij twee jaar geleden kreeg. Elroy is een maatje en helpt met allerlei zaken: van het openen van de deur en het oppakken van de was, tot het uittrekken van sokken en schoenen. Meer nieuws vindt u op 6fm.nl.


Hulphond Elroy bekijkt de cheque
©2011-2017 Radio 6FM / design by Mr Nelson Design Nieuws en informatie voor Hilversum, Huizen en de BEL radio 6FM - 92.0FM / 105.1FM / 106.2FM