Nu op 6FM

 
banner
twitter

Nieuws

Oostermeent Triathlon gaat niet door

Huizen, 16-04-2017

De Oostermeent Triathlon gaat niet door. Het bestuur van de Stichting Triathlon Huizen heeft dit moeilijke besluit moeten nemen nadat de hoofdsponsor, winkelcentrum Oostermeent, alsnog heeft afgezien van sponsoring. De 33ste editie van dit sportevenement zou worden gehouden op 11 juni 2017.

"Naast deze plotselinge financiële uitdaging, waren er ook een aantal organisatorische zaken waardoor de veiligheid van de deelnemers op het parcours niet kon worden gegarandeerd", meldt voorzitter Pieter Korzelius in een e-mail aan de deelnemers.
Aan belangstelling ligt het niet, meer dan vijfhonderd mensen hadden zich al ingeschreven.

Verder schrijft Korzelius dat er direct begonnen wordt met het organiseren van een nieuwe Triathlon Huizen in 2018. "Hiermee wil het bestuur de al langer gekoesterde plannen verwezenlijken om het evenement meer richting het centrum van Huizen te verplaatsen en er daardoor een echte Huizer triatlon van te maken.". Meer nieuws vindt u op 6fm.nl.


De gebruikelijke finish in de Oostermeent (Foto: HuizerNieuws)


6FM Bron: HuizerNieuws.nl©2011-2017 Radio 6FM / design by Mr Nelson Design Nieuws en informatie voor Hilversum, Huizen en de BEL radio 6FM - 92.0FM / 105.1FM / 106.2FM