Nu op 6FM

 
banner
twitter

Nieuws

Huizerse verdacht van overval juwelier

Huizen, 11-04-2017

De politie heeft maandag 10 april drie verdachten aangehouden waaronder een 38-jarige vrouw uit Huizen. Zij worden ervan verdacht in november 2016 een gewelddadige overval te hebben gepleegd op een Amstelveense juwelier.

De juwelier werd in de avond van 9 november bij zijn huis opgewacht. Bij aankomst in zijn woonwijk zag hij een man die naar hem zwaaide. Nadat het slachtoffer stopte, bleek de man een vuurwapen te hebben. Hij bedreigde het slachtoffer direct en stapte bij hem in.

Hij sommeerde hem terug te rijden naar zijn bedrijf. Daar voegden zich nog twee daders bij hem. Het slachtoffer wordt opgesloten in zijn kluis, terwijl de drie daders er met een aanzienlijke hoeveelheid juwelen vandoor gingen. Het lukte de man hulp in te schakelen door middel van zijn mobiele telefoon.

Tips van kijkers naar verschillende opsporingsprogramma’s hebben geleid tot de aanhouding. Meer nieuws vindt u op 6fm.nl.©2011-2017 Radio 6FM / design by Mr Nelson Design Nieuws en informatie voor Hilversum, Huizen en de BEL radio 6FM - 92.0FM / 105.1FM / 106.2FM