Nu op 6FM

 
banner
twitter

Nieuws

Guus Meeuwis voor zomerconcert naar Blaricum

Blaricum, 01-04-2017

Guus Meeuwis komt vrijdagavond 30 juni in Blaricum zingen tijdens het Papageno Zomerconcert dat wordt gehouden bij de vijver van restaurant ’Rust Wat’ in Blaricum. Guus Meeuwis is ambassadeur van het Larense Papagenohuis aan de Naarderstraat, waar jongeren met autisme wonen en werken. Het instituut, opgericht door Aaltje en Jaap van Zweden, werd in 2015 geopend door koningin Máxima.

Meeuwis vertolkt zijn repertoire en wordt begeleid door het Amersfoorts Jeugdorkest (AJO). Speciaal voor deze gelegenheid zijn er van de populaire nummers arrangementen voor het orkest gemaakt. Voor de pauze speelt het AJO werken van Borodin, Rimski Korsakov en Ravel.

De opbrengst van concert is volledig bestemd voor het Papageno Huis en basisschool De Dubbeldekker/IMC Weekendschool. Kaarten kosten 32,50 euro per stuk plus 2,00 euro reserveringskosten en kunnen worden gekocht via www.zomerconcert.nl, bij de Larense Boekhandel, de Blaricumse Boekhandel en de apotheken in de BEL-dorpen. Meer nieuws vindt u op 6fm.nl.

6FM Bron: www.gooinieuws.nl©2011-2017 Radio 6FM / design by Mr Nelson Design Nieuws en informatie voor Hilversum, Huizen en de BEL radio 6FM - 92.0FM / 105.1FM / 106.2FM