Nu op 6FM

 
banner
twitter

Nieuws

BEL-balies weer open

De BEL, 29-03-2017

De balies burgerzaken bij de BEL-gemeenten zijn weer open. Dat melden de drie gemeenten op hun websites. Inwoners die een afspraak hebben kunnen weer gewoon langskomen. Ook aangevraagde documenten kunnen zoals gebruikelijk zonder afspraak weer worden afgehaald.

"Had u de afgelopen dagen een afspraak die niet door kon gaan of heeft u uw telefoonnummer achtergelaten bij burgerzaken, dan wordt u zo spoedig mogelijk gebeld door medewerkers van het team voor een nieuwe afspraak", melden de gemeenten.

"Sinds maandagmiddag 27 maart 2017 was het als gevolg van een virusaanval op onze systemen niet mogelijk de dienstverlening aan onze inwoners te verlenen. De systemen voor burgerzaken werken nu weer."

De overige diensten zullen gefaseerd op gang komen. De gemeenten zullen hun burgers van de voortgang op de hoogte houden via hun websites en de sociale media. Meer nieuws vindt u op 6fm.nl.©2011-2017 Radio 6FM / design by Mr Nelson Design Nieuws en informatie voor Hilversum, Huizen en de BEL radio 6FM - 92.0FM / 105.1FM / 106.2FM