Nu op 6FM

 
banner
twitter

Nieuws

Eerste elektrische deelauto in Huizen

Huizen, 20-03-2017

Huizen heeft sinds kort een volledig elektrische deelauto. Die is beschikbaar bij winkelcentrum Phohi. De auto draagt bij aan een klimaatbewuster Huizen. Wethouder Gerrit Pas van milieu opende maandag (20 maart) om 14.30 uur het eerste oplaadpunt voor een elektrische deelauto in Huizen.
Bij "autodelen" maken meerdere personen om beurt gebruik van één wagen. Autobedrijf Fred Janssen heeft vorig jaar de gemeente Huizen benaderd om mee te werken aan het realiseren van een autodeellocatie in Huizen. Het college heeft besloten hieraan mee te werken, maar dan moest de deelauto wel elektrisch zijn.
Het oplaadpunt staat bij winkelcentrum Phohi vlakbij de kruising Phohistraat/Zenderlaan. Er zijn 2 parkeervakken voor elektrisch laden ingericht. Er is één vak speciaal voor de elektrische deelauto en één voor andere elektrische auto’s. Meer nieuws vindt u op 6fm.nl.


Eerste elektrische deelauto in Huizen


6FM Bron: Gemeente Huizen (www.huizen.nl)©2011-2017 Radio 6FM / design by Mr Nelson Design Nieuws en informatie voor Hilversum, Huizen en de BEL radio 6FM - 92.0FM / 105.1FM / 106.2FM