Nu op 6FM

 
banner
twitter

Nieuws

CDA Huizen zet de bloemetjes weer buiten

Huizen, 19-03-2017

In de afgelopen jaren heeft het CDA Huizen er steeds tijdens 'NL Doet' voor gezorgd dat de tuin van het woonzorgcentrum 'Voor Anker' er weer gezellig uit ziet. Dit jaar dreigde dit bijna mis te lopen, omdat tijdens 'NL Doet' op 11 maart de vrijwel voltallige CDA afdeling op de markt te vinden was in verband met de verkiezingskoorts.

Toch wilde het CDA Huizen de mensen in 'Voor Anker' niet laten zitten. Zaterdag18 maart werden alsnog de tuintafels en stoelen van de bergzolder gesleept en werden de bloempotten gevuld met kleurige viooltjes.

Dat moest op tijd voor de open dag gebeuren, die om 10 uur zou starten. Voor de meeste CDA-ers was dat dus vroeg op. Om 8.00 uur startten de activiteiten. Ondanks dit vroege tijdstip, de windvlagen en de druilerige regen zat de sfeer er goed in en om 10 uur lag de binnentuin er weer gezellig bij. Meer nieuws vindt u op 6fm.nl.


De viooltjes worden geplant (Foto: CDA Huizen)
©2011-2017 Radio 6FM / design by Mr Nelson Design Nieuws en informatie voor Hilversum, Huizen en de BEL radio 6FM - 92.0FM / 105.1FM / 106.2FM