Nu op 6FM

 
banner
twitter

Nieuws

Tergooi wil zorgcentrum in regio

Regio, 04-03-2017

Tergooi wil een zorgcentrum inrichten in de regio van Blaricum na de verkoop van het ziekenhuis in 2021. Dat meldt Het BelNieuws. Het ziekenhuis schrijft dit in een brief aan de gemeenteraden, waarin de directie aanbiedt de plannen voor de toekomst toe te komen lichten.

De verkoop van het ziekenhuis in Blaricum kwam naar buiten in de informatiekrant van het ziekenhuis, zonder dat dit van tevoren was besproken met belanghebbenden.

Het ziekenhuis meldt in de brief dat zij de precieze invulling van de regiozorgcentra in Blaricum en Weesp de komende maanden gaat uitwerken. "De profielen van de locaties zullen wij naar verwachting in de komende zomer aan alle betrokkenen in de regio kunnen presenteren. Dan ook zullen wij de (vertegenwoordigers van) inwoners in de regio raadplegen. Tot 2021 blijft locatie Blaricum in gebruik", aldus de brief.

"In de tussentijd wordt het gebouw wel te koop gezet en gaan we op zoek naar een geschikte en goed bereikbare locatie voor het regiozorgcentrum dat we vanaf 2021 in de regio Blaricum willen inrichten." De locatie van het zorgcentrum hoeft niet per se in Blaricum te liggen, dat kan ook in de gemeenten eromheen, laat het ziekenhuis desgevraagd weten. Meer nieuws vindt u op 6fm.nl.


Tot 2021 blijft het ziekenhuis in Blaricum open (foto: BelNieuws)
Verenigingen

Links
©2011 Radio 6FM / design by Mr Nelson Design nieuws en informatie voor Huizen en de BEL-gemeenten radio 6FM - 92.0FM / 105.1FM