Nu op 6FM

 
banner
twitter

Nieuws

VVD taart voor badmeesters

Huizen, 11-02-2017

Geert Oldenzeel en zijn zoon Erik Oldenzeel hebben een VVD-taart gekregen. De bedrijfsleiders en badmeesters van zwembad Sijsjesberg kregen de taart van VVD-statenlid Marco Wiesehahn.

Met de VVD Taartenactie, die jaarlijks rondom Valentijnsdag wordt gehouden, worden mensen of organisaties in het zonnetje gezet vanwege hun bijzondere inzet voor de gemeenschap in hun buurt, wijk, dorp, stad, of regio.

Het zwembad wed in 1953 geopend door de toenmalige minister Suurhoff. In 1970 kwam Geert Oldenzeel in dienst. Hij was er nog maar net, toen het zwembad landelijke bekendheid kreeg, omdat jongeren een kraakactie op touw zetten om er op zondag te kunnen zwemmen.

Erik Oldenzeel nam in 2003 het stokje van zijn vader over. Sindsdien is het bad ingrijpend gemoderniseerd, waarbij een op zonne-energie werkende verwarmingsinstallatie een flinke besparing op de stookkosten heeft opgeleverd. Erik heeft diverse plannen om het zwembad qua faciliteiten verder uit te breiden en nog publieksvriendelijker te maken. Meer nieuws vindt u op 6fm.nl.


De uitreiking van de taart
©2011-2017 Radio 6FM / design by Mr Nelson Design Nieuws en informatie voor Hilversum, Huizen en de BEL radio 6FM - 92.0FM / 105.1FM / 106.2FM