Nu op 6FM

 
banner
twitter

Nieuws

Nieuwe Algemeen Directeur Regio

Regio, 09-02-2017

Igor Meuwese (1971) is door het bestuur van Regio Gooi en Vechtstreek per 15 februari 2017 aangesteld als de nieuwe algemeen directeur van Regio Gooi en Vechtstreek. Hij volgt hiermee Rein Schurink op, die deze functie vanaf februari 2016 ad interim vervulde.

Igor Meuwese: “De regionale organisatie is een maatschappelijk bedrijf en onze winst is dat we dingen samen met gemeenten voor elkaar krijgen. Zo leveren we dagelijks diensten aan inwoners: van het ophalen van huisvuil, het voorkomen van schoolverlaten, het uitvoeren van een ambulancerit, het zetten van een prik, het voorkomen van huiselijk geweld en het geven van adviezen over opvoeding.

De afgelopen negen jaar werkte Meuwese in verschillende functies binnen het Sociaal Domein bij de Regio. Hij wordt geprezen om zijn verbindende kracht met gemeenten en zijn politieke en strategische sensitiviteit. Meer nieuws vindt u op 6fm.nl.


Igor Meeuwese
©2011-2017 Radio 6FM / design by Mr Nelson Design Nieuws en informatie voor Hilversum, Huizen en de BEL radio 6FM - 92.0FM / 105.1FM / 106.2FM