Nu op 6FM

 
banner
twitter

Nieuws

Mooie resultaten The Pride

Huizen, 29-01-2017

Zaterdag 28 januari 2017 verplaatste Winterguard The Pride zich met twee bussen vol leden en vrijwilligers naar Waalwijk, waar zij deelnamen aan hun derde wedstrijd van dit seizoen.

The Pride Cadets scoorde met hun show over een wereld vol chocolade een mooie derde plek. Waarbij ze de competitie flink op de hielen zaten. The Pride Junior wist de enorme afstand tussen de concurrentie te behouden en sleepte een mooie eerste prijs in de wacht.

In de hoogste categorieŽn behaalde de vereniging ook enorm mooie resultaten. Zo werd The Pride A eerste met een sterk uitgevoerde show over de transformatie van een vlinder.
The Pride Open werd zoals de vorige Contest tweede, maar wist het gat met de eerste plaatst te dichten. Hierdoor is alles nog mogelijk tijdens de volgende wedstrijden.

Met deze mooie resultaten vertrokken de bussen weer teug naar Huizen, waar de avond werd afgesloten met een gezellige naborrel op de mooie resultaten. Nog drie wedstrijden en dan is het op 25 maart 2017 alweer tijd voor de finale van het NK. Meer nieuws vindt u op 6fm.nl.©2011-2017 Radio 6FM / design by Mr Nelson Design Nieuws en informatie voor Hilversum, Huizen en de BEL radio 6FM - 92.0FM / 105.1FM / 106.2FM