Nu op 6FM

 
banner
twitter

Nieuws

Politie probeert beweging te krijgen in oude moordzaak

Huizen, 20-01-2017

Het ‘cold case team’ van de politie Huizen probeert beweging te krijgen in een gruwelijke moordzaak uit 2005. In de nacht van 5 op 6 september van dat jaar werd in het bos nabij tennispark De Kuil in Huizen in een brandende IKEA-kast het lijk gevonden van een onbekende man.

Een jaar later vond de politie in het Amsterdam-Rijnkanaal bij Breukelen hoofd en handen. Eind 2006 maakte de politie een reconstructiefoto van de man. Die foto werd toen met de media gedeeld.

Op basis van nader onderzoek vermoedt de politie dat het gaat om een man van 42 tot 45 jaar, die waarschijnlijk tot zijn 30ste in Ecuador of Columbia heeft gewoond. Vandaar de oproep aan het publiek de opnieuw op facebook geplaatste foto samen met een tekst in het Spaans te delen met kennissen in deze landen. Uiteraard is er ook al contact geweest met de autoriteiten aldaar. Meer nieuws vindt u op 6fm.nl.


Een reconstructiefoto van de vermoorde man
©2011-2017 Radio 6FM / design by Mr Nelson Design Nieuws en informatie voor Hilversum, Huizen en de BEL radio 6FM - 92.0FM / 105.1FM / 106.2FM