Nu op 6FM

 
banner
twitter

Nieuws

Start feestelijkheden 1e lustrum Brinkhuis

Overig, 20-01-2017

Het Brinkhuis in Laren bestaat 10 september 5 jaar. Een lastige datum, want dan opent het vernieuwde Singer ook feestelijk zijn deuren. Daarom is besloten om tot het einde van het jaar elke maand wat leuks te doen en donderdagavond 19 januari was de start van het eerst lustrum met een informeel feestje.

Voor de feestelijke gelegenheid was iedereen uitgenodigd die als vriend van het Brinkhuis beschouwd kan worden. In principe zou er niet gespeecht worden, maar iedereen werd wel welkom geheten, waarna er onder ander genoten kon worden van muziek van Eemjazz en gezellig bijgepraat.

Halverwege nam burgemeester Elbert Roest nog even het woord en prees het Hart van Laren weer eens voor wat er met het Brinkhuis bereikt is. "Het is echt de huiskamer van Laren geworden." Daarna nam directrice Jolinda van Osch nog even het woord, maar vooral om iedereen aan te sporen een dansje te wagen op de dansvloer.

Vanaf nu zal er tot het einde van het jaar elke maand een lustrumactiviteit zijn. De eerste is 3 februari met een speciaal Kunstcafé. Meer nieuws vindt u op 6fm.nl.


Start 1e lustrum met informeel feestje (Foto: BelNieuws)
Verenigingen

Links
©2011 Radio 6FM / design by Mr Nelson Design nieuws en informatie voor Huizen en de BEL-gemeenten radio 6FM - 92.0FM / 105.1FM