Nu op 6FM

 
banner
twitter

Nieuws

Tijd voor Meedoen krijgt brommobiel

Huizen, 14-01-2017

De vrijwilligers van Tijd voor Meedoen in Huizen kregen vrijdag 13 januari hun brommobiel. Dat meldt het HuizerNieuws. Het wagentje voor vervoer van mensen en spullen werd uitgepakt in aanwezigheid van sponsoren, vrijwilligers en wethouder Janny Bakker. Daarmee ging een lang gekoesterde wens in vervulling.

"Eigenlijk rijdt hij al een paar weken en er wordt heel veel mee gedaan. Het autootje wordt ook goed gezien en dat is fijn voor de sponsoren", zegt Astrid Veerman van Tijd voor Meedoen tegen de krant.

Het geld is namelijk grotendeels bij elkaar gesprokkeld bij diverse bedrijven die wel een bijdrage wilde geven in ruil voor reclame op het wagentje. Daarnaast komt een groot deel van het DELA Goededoelenfonds. Zij zochten naar maatschappelijke projecten en hoorden via wethouder Janny Bakker van dit project.

Natuurlijk moet de brommobiel ook nog onderhouden worden en hier springt Garagebedrijf Van Beers samen met Versa Welzijn op in. Zij zeggen toe garant te staan voor onderhoud en verzekering.. Meer nieuws vindt u op 6fm.nl.


De handige brommobiel voor Tijd voor Meedoen (Foto: HuizerNieuws/Bob Awick)
©2011-2017 Radio 6FM / design by Mr Nelson Design Nieuws en informatie voor Hilversum, Huizen en de BEL radio 6FM - 92.0FM / 105.1FM / 106.2FM