Nu op 6FM

 
banner
twitter

Nieuws

Bruintjes richt nieuwe partij op

Blaricum, 10-01-2017

Na maanden hard werken met een enthousiast team is DAB nu zover dat zij zich kan presenteren aan de Blaricumse bevolking. Met deze openingszin in zijn persverklaring presenteert raadslid Rob Bruintjes zijn nieuwe lokale partij Democratisch Alternatief Blaricum.

Bruintjes brak in februari 2016 met Hart voor Blaricum. Hij vond dat deze coalitiepartij niet meer in staat was om te functioneren waarvoor zij was opgericht. Bij zijn breuk noemde hij de gang van zaken rond het HOV, de blauwe zone en een speelplaatsje in de Bijvanck als de druppels die de emmer hebben doen overlopen.

Bruintjes nodigt de Blaricummers uit om met hem mee te praten en mee te denken. Dat kan op 16 januari in Wijkcentrum de Malbak, 18 januari in Het Vitus en 19 januari in Restaurant Bruis in de Blaricummermeent. De avonden beginnen om 20:00 uur.

Ook wil hij graag in contact komen met mensen die zich verkiesbaar willen stellen en een bestuur willen vormen. Dat kan via dealblaricum@gmail.com. Meer nieuws vindt u op 6fm.nl.©2011-2017 Radio 6FM / design by Mr Nelson Design Nieuws en informatie voor Hilversum, Huizen en de BEL radio 6FM - 92.0FM / 105.1FM / 106.2FM