Nu op 6FM

 
banner
twitter

Nieuws

SV Double wint E-factor 2017

Eemnes, 08-01-2017

SV Double, gevormd door Vivienne Erftemeijer en Susanne Hagen, is zaterdagavond 7 januari met een dansact winnaar geworden van E-Factor.

Tweede werd Yara Beeks met een vertolking van Hallelujah. Op de derde plaats kwamen Liquenda en Kelly van Kesteren met Breng me naar het water van Marco Borsato. Ook Ivannah Puik kreeg voor haar Hey Michelle van Anouk een derde plaats toegekend.

Negen verschillende acts streden in De Hilt om de wisselbeker en cheque van 100 euro en lieten hun kunnen zien op het gebied van zang en dans. De jury had het deze keer moeilijk en besloot daarom maar liefst twee keer een derde plaats toe te kennen.

De jury bestond dit jaar uit burgemeester Roland van Benthem, dansdocent Jamie-Dee van den Ouderrijn en oud-winnares Anne Roozeboom. Zij reikte ook nog een aanmoedigingsprijs uit aan Selma Abdulkadar met een dansnummer. Meer nieuws vindt u op 6fm.nl.


SV Double heeft met een dansact E-Factor 2017 gewonnen (Foto: Joris Klaui/BelNieuws)
Verenigingen

Links
©2011 Radio 6FM / design by Mr Nelson Design nieuws en informatie voor Huizen en de BEL-gemeenten radio 6FM - 92.0FM / 105.1FM