Nu op 6FM

 
banner
twitter

Nieuws

Assink nieuwe trainer van Huizen

Huizen, 06-01-2017

Erik Assink wordt de nieuwe trainer van Huizen. Hij volgt komend seizoen Henk van de Pol op. Die heeft onlangs aangegeven dat hij werk en het hoofdtrainerschap niet langer kan combineren.

De 59-jarige Assink heeft een contract getekend voor één seizoen. De Almeerder heeft een lange staat van dienst als trainer op het hoogste amateurniveau. In het verleden was hij al de oefenmeester van onder meer FC Hilversum, IJsselmeervogels, Spakenburg en GVVV. Momenteel is hij werkzaam bij SVZW uit Wierden.

Zaterdag 14 januari begint de tweede competitiehelft voor de ploegen in de 3e divisie. Dan komt Rijnsburgse Boys naar Huizen. Er wacht Van de Pol en zijn team geen gemakkelijke klus. Huizen staat onderaan met 15 punten uit 18 wedstrijden. Twee wedstrijden voor de winterstop was de kloof met de andere degradatiekandidaten 7 punten. Maar door twee overwinningen op rij heeft Huizen de achterstand weten te verkleinen tot één punt. Meer nieuws vindt u op 6fm.nl.©2011-2017 Radio 6FM / design by Mr Nelson Design Nieuws en informatie voor Hilversum, Huizen en de BEL radio 6FM - 92.0FM / 105.1FM / 106.2FM