Nu op 6FM

 
banner
twitter

Nieuws

CDA Huizen trakteerde op oliebollen

Huizen, 02-01-2017

Op 30 en 31 december organiseerde het CDA Huizen een oliebollenactie. In de woon-zorgcentra de Marke en Voor Anker deelden de lokale CDA-ers oliebollen uit aan ouderen, verzorgend personeel en vrijwilligers. Ook bij de brandweer en de politie in Huizen werden oliebollen gebracht.

Het is een CDA-traditie geworden om oudere mensen in zorginstellingen voor de jaarwisseling te bezoeken en te trakteren op oliebollen. Ook dit jaar leverde dat weer veel mooie contacten op, aldus de partij.

Aansluitend op de landelijke traditie bracht het CDA Huizen ook oliebollen bij de brandweer en de politie. Deze hulpverleners zijn tijdens oud en nieuw niet gezellig samen met familie. Zij moeten paraat staan voor het waarborgen van onze veiligheid.

Het CDA Huizen vindt dat deze professionals daarvoor diep respect verdienen. Met het brengen van een schaal oliebollen wilde de partij die boodschap overbrengen. Meer nieuws vindt u op 6fm.nl.


Ook de brandweer kreeg oliebollen
©2011-2017 Radio 6FM / design by Mr Nelson Design Nieuws en informatie voor Hilversum, Huizen en de BEL radio 6FM - 92.0FM / 105.1FM / 106.2FM