Nu op 6FM

 
banner
twitter

Nieuws

Cursus ‘Bouw je eigen bootje’ in Huizen

Huizen, 21-12-2016

De Stichting Huizer Botters is niet alleen verantwoordelijk voor het in stand houden van haar prachtige bottervloot, maar ook voor de overdracht van alle kennis en vaardigheden aan een jonge generatie. Om zowel meisjes als jongens van 8 tot 12 jaar kennis te laten maken met het werken aan een houten boot start de stichting met een cursus: ‘Bouw je eigen bootje’. Het eindresultaat is een eigen roeiboot van ca 1,83 meter lang en een gewicht van maar 10 kilo. Gemakkelijk te vervoeren en helemaal gepimpt en getuned naar wens.

Als je tussen de 8 en 12 jaar oud bent en de zwemdiploma’s A+B hebt kun je dit bootje bouwen in de botterloods aan de oude haven van Huizen. Ouders of begeleiders mogen meehelpen als ze willen. De cursus start half april en duurt tot eind mei 2017 . Er zijn in totaal 10 bijeenkomsten van 3 uur op woensdagmiddag en /of zaterdag, in overleg. De kosten bedragen 395,- euro incl. al het materiaal voor het roeibootje, vakkundige begeleiding en limonade. Meer weten en aanmelden: huizerbotters.nl en bouwjebootje.nl. Meer nieuws vindt u op 6fm.nl.


werken aan het spant
Verenigingen

Links
©2011 Radio 6FM / design by Mr Nelson Design nieuws en informatie voor Huizen en de BEL-gemeenten radio 6FM - 92.0FM / 105.1FM