Nu op 6FM

 
banner
twitter

Nieuws

Brons voor judoka Nadiah Krachten

Huizen, 05-12-2016

Judoka Nadiah Krachten heeft dit weekeinde brons gewonnen in de klasse -57 kilo op een internationaal judotoernooi in Harnas in Frankrijk.

In totaal 46 judoka's streden om de podiumplaatsen. Als poule winnaar kwalificeerde Nadiah zich voor de halve finale . Deze werd verloren van de uiteindelijke winnaar.

Zware partij
De partij voor de derde plaats werd na een zware partij overtuigend gewonnen. Na vijf wedstrijden op de tatami te hebben gestreden kon een bronzen medaille in ontvangst worden genomen.

Nadiah is dit judoseizoen overgestapt naar de -57 kg. Een klasse die in Nederland en internationaal sterk is vertegenwoordigd. Als laatste jaar cadet is dit seizoen voor haar belangrijk om internationaal de aansluiting te maken met de top.

Trainingsarbeid
Het toernooi in Harnes was dit weekend een uitgelezen kans om de resultaten van haar trainingsarbeid van de afgelopen maanden op wedstrijdniveau te laten zien. Meer nieuws vindt u op 6fm.nl.


Nadiah (tweede van rechts) pakte dit weekeinde brons op een internationaal toernooi. (Foto: Jeroen Dahmen)
©2011-2017 Radio 6FM / design by Mr Nelson Design Nieuws en informatie voor Hilversum, Huizen en de BEL radio 6FM - 92.0FM / 105.1FM / 106.2FM