Nu op 6FM

 
banner
twitter

Nieuws

Borgstede met 45 studio's opgeleverd

Huizen, 30-11-2016

Het vernieuwde Borgstede is dinsdag 29 november feestelijk geopend. Na een aantal toespraken van onder andere Joan van der Burgt, directeur de Alliantie Gooi en Vechtstreek, en wethouder Marianne Verhage, werd een ballonnenlint doorgeknipt.

In het verbouwde pand is ruimte voor 30 statushouders en 15 jongeren. Zij huren de woning van Alliantie. Alle bewoners hebben de sleutel inmiddels ontvangen en zijn druk aan het klussen of wonen er zelfs al.

Jongeren en statushouders
Vorig jaar werd besloten dat het leegstaande kantoorpand de komende tien jaar onderdak zal bieden aan jongeren en statushouders. Hiervoor moest wel de complete inrichting worden omgegooid om het geschikt te maken voor woningen.

De transformatie heeft ruim een half jaar geduurd. Ontwikkelaar Vreeswijk & Koebrugge is tevreden met de oplevering. Na tien jaar kunnen er eventueel twee woontorens worden neergezet met zes verdiepingen. Meer nieuws vindt u op 6fm.nl.


Met het doorknippen van het ballonnenlint was de opening een feit. (Foto: Bob Awick/HuizerNieuws)
©2011-2017 Radio 6FM / design by Mr Nelson Design Nieuws en informatie voor Hilversum, Huizen en de BEL radio 6FM - 92.0FM / 105.1FM / 106.2FM