Nu op 6FM

 
banner
twitter

Nieuws

Impasse dreigt rond invulling oostzijde Keucheniusstraat

Huizen, 19-11-2016

Rondom de invulling van de oostzijde van de Keucheniusstraat dreigt een impasse te ontstaan tussen de gemeente en de participanten.

De participanten zien niks in drie opties die zijn gepresenteerd door de gemeente. Andersom heeft de gemeente geen oren naar een initiatief vanuit de participanten.

Overleg
op 11 oktober presenteerde de gemeente drie verschillende opties voor de oostzijde in overleg met de participanten. Vanuit de participanten kwam in dat overleg een vierde variant op tafel. Dit voorstel is door de gemeente snel aan de kant geschoven, omdat het niet voldeed aan de randvoorwaarden gesteld door de raad.

Geen steun
Uit het gesprek werd daarnaast duidelijk dat de participanten geen steun konden geven aan de plannen van de gemeente. Afgesproken werd dat beide partijen om tafel gingen om te kijken of er elementen uit het plan van de participanten verwerkt kon worden in het voorkeursmodel van de gemeente. Zo hoopte de gemeente op meer draagvlak. Ook dit heeft echter niet geleid tot een overeenkomst.

Lees woensdag 23 november meer in het HuizerNieuws. Meer nieuws vindt u op 6fm.nl.©2011-2017 Radio 6FM / design by Mr Nelson Design Nieuws en informatie voor Hilversum, Huizen en de BEL radio 6FM - 92.0FM / 105.1FM / 106.2FM