Nu op 6FM

 
banner
twitter

Nieuws

Voedselbank wil graag overtollige kerstpakketten

Huizen, 10-11-2016

CliŽnten van de Voedselbank zijn doorgaans niet degenen die in de feestmaand december worden verwend met een kerstpakket. Veelal zijn ze werkloos, ontvangen een minimumuitkering of zijn er andere omstandigheden waardoor zij de eindjes niet aan elkaar kunnen knopen. Daarom vraagt de Voedselbank Gooi & Omstreken aan bedrijven en instanties die wellicht kerkstpakketten overhouden om deze te schenken aan de Voedselbank G&O.

Ook eventuele ontvangers van kerstpakketten, die de Voedselbank een betere bestemming vinden zelf, worden van harte uitgenodigd om hun Ďblijmakerí te schenken aan de Voedselbank. Op die manier kan de Voedselbank ook bij de cliŽnten, voor wie de feestdagen minder plezierig zijn, een blij gezicht teweeg brengen.

De Voedselbank Gooi en Omstreken bevindt zich aan de Energieweg 33 t/m/ 39 en is op dinsdag, woensdag en donderdag bereikbaar via tel. 5339775 of info@voedselbankgooi.nl.

Tenslotte laat de Voedselbank nog weten dringend op zoek te zijn naar een Algemeen CoŲrdinator. Voor nadere inlichtingen kan men bellen met de voorzitter Hr. L. Abels 06-240 90 611 of mailen naar info@voedselbankgooi.nl. Meer nieuws vindt u op 6fm.nl.


De Voedselbank zoekt vrijwilligers voor cruciale posten
©2011-2017 Radio 6FM / design by Mr Nelson Design Nieuws en informatie voor Hilversum, Huizen en de BEL radio 6FM - 92.0FM / 105.1FM / 106.2FM