Nu op 6FM

 
banner
twitter

Nieuws

Eigen roeiboot bouwen bij Huizer Botters

Huizen, 04-11-2016

De Stichting Huizer Botters gaat jeugd van 8 jaar tot 12 jaar leren een eigen roeiboot te bouwen. Er kan nu al ingeschreven worden voor een serie van 10 workshops van elk drie uur op de woensdagmiddag en de zaterdagochtend. De workshops starten in april en worden half mei afgesloten met de feestelijke tewaterlating van alle bootjes.

Het geheel staat onder leiding van deskundige vrijwilligers van de Stichting Huizer Botters die ervaring hebben in het onderhouden en restaureren van haar eeuwenoude bottervloot. De kinderen leren hoe ze hun eigen, unieke boot kunnen bouwen en maken daarnaast kennis met de werkzaamheden die nodig zijn om de Botters weer vaargereed te maken voor het nieuwe seizoen.

Het resultaat is een eigen roeiboot van 1,85 meter lang die makkelijk te vervoeren is en helemaal gepimpt kan worden naar ieders persoonlijke smaak. De cursus kost 395 euro. Aanmelden kan via de site van de Huizer Botters en op de Botterwerf. Meer nieuws vindt u op 6fm.nl.


Een eigen boot bouwen (Foto: HuizerNieuws)
©2011-2017 Radio 6FM / design by Mr Nelson Design Nieuws en informatie voor Hilversum, Huizen en de BEL radio 6FM - 92.0FM / 105.1FM / 106.2FM