Nu op 6FM

 
banner
twitter

Nieuws

Huizermaat biedt extra programma voor bŔtatalenten

Huizen, 04-10-2016

Huizermaat is sinds dit schooljaar als partnerschool verbonden aan de U-Talent Academie. Dit is een programma met activiteiten waarvoor de leerlingen twee dagen per maand naar de Utrechtse universiteit gaan.

Deze extra opleiding geeft leerlingen uit 5-vwo de mogelijkheid hun kennis van de bŔtavakken te verrijken en te verdiepen. Met het behaalde certificaat worden de leerlingen na hun eindexamen toegelaten tot het extra programma van de Universiteit van Utrecht voor studenten die meer uit hun studie willen halen.

Leerlingen met de vakken biologie, scheikunde, natuurkunde en wiskunde B in hun pakket zijn in 4-vwo uitgenodigd zich aan te melden. Om voorgedragen te worden, moesten zij voldoen aan de volgende kriteria: goed inzicht in de bŔtavakken en sterke communicatieve en organisatorisch eigenschappen.Ook moesten de leerlingen voldoende tijd en draagkracht hebben om dit extra programma, naast het toch al niet makkelijke gewone lesprogramma, te kunnen volgen. Meer nieuws vindt u op 6fm.nl.


Feestelijk start van de samenwerking met alcoholvrije champagne
©2011-2017 Radio 6FM / design by Mr Nelson Design Nieuws en informatie voor Hilversum, Huizen en de BEL radio 6FM - 92.0FM / 105.1FM / 106.2FM