Nu op 6FM

 
banner
twitter

Nieuws

Prima seizoenstart voor Dance-Point paren

Huizen, 26-09-2016

Zondag 25 september vond in Leiden de eerste danswedstrijd van het nieuwe seizoen plaats. Daaraan deden voor de Huizer dansschool Dance-Point Bas Dijkman en Ancella Dijkman-Linssen en Sander Lam en Amber van Schaik mee.

Bas en Ancella wisten zich te plaatsen voor de finale van de National Amateurs Ballroom klasse. Daarin behaalden zij een 6e plaats.
Sander en Amber wisten zich te plaatsen voor de finale van de Masterclass Ballroom. Zij behaalden daarin een 5e plaats. Bij het latin dansen werden Sander en Amber 2e in de National Amateurs klasse.

Het motto van deze wedstrijd was ‘Dansen voor Kika’. De opbrengst was dan ook bestemd voor deze stichting die zich inzet voor de bestrijding van kinderkanker.

Eerder deze maand ontving het danskoppel Sander Lam en Amber van Schaik de Dance Masters Young Talent trofee. Dit is een erkenning vanuit de dansbond voor talentvolle jonge danskoppels. Meer nieuws vindt u op 6fm.nl.


Sander Lam en Amber van Schaik (Foto: aangeleverd door Dance-Point)
©2011-2017 Radio 6FM / design by Mr Nelson Design Nieuws en informatie voor Hilversum, Huizen en de BEL radio 6FM - 92.0FM / 105.1FM / 106.2FM