Nu op 6FM

 
banner
twitter

Nieuws

Eerste lichting gymnasiasten van start

Huizen, 20-09-2016

De eerste groep gymnasiasten op Huizermaat is deze week van start gegaan met het lesprogramma. Sinds dit schooljaar heeft Huizermaat officieel de licentie gymnasium gekregen. De reeks bestaande stromingen mavo, havo, vwo, vwo+ en talentHZM is met de komst van het gymnasium verder verbreed. 55 nieuwe brugklassers zijn vol enthousiasme begonnen aan deze nieuwe uitdaging.

Naast de uitgebreide mogelijkheden op bta-gebied heeft Huizermaat nu ook voor de leerlingen die hun kennis en interesse in klassieke talen en cultuurgeschiedenis willen verdiepen een passend onderwijsaanbod. De leerlingen volgen vanaf klas 1 Grieks en Latijn en in de bovenbouw het vak Latijnse taal en cultuur.

Ook voor de gymnasiasten zijn de verschillende internationale uitwisselingen een belangrijk onderdeel van het lesprogramma en natuurlijk mag een bezoek naar Rome niet ontbreken wanneer de leerlingen in de bovenbouw zitten. Meer nieuws vindt u op 6fm.nl.


De eerste gymnasiasten
Verenigingen

Links
©2011 Radio 6FM / design by Mr Nelson Design nieuws en informatie voor Huizen en de BEL-gemeenten radio 6FM - 92.0FM / 105.1FM