Nu op 6FM

 
banner
twitter

Agenda

Informatiemiddag Trappenberg bij Vrijwilligerscentrale Huizen

Huizen, 22-02-2017

Mensen die meer willen weten over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk bij De Trappenberg (Merem revalidatiecentrum), zijn woensdagmiddag 22 februari om 13:00 uur welkom bij de Vrijwilligerscentrale Huizen. Daar wordt door een medewerkster van De Trappenberg uitgelegd voor welke vrijwilligerstaken mensen worden gezocht.

Revalidatiecentrum De Trappenberg of Behandelcentrum Heideheuvel
Het revalidatiecentrum biedt medische en specialistische behandelingen met intensieve persoonlijke begeleiding. Tijdens het revalidatietraject leren pati๋nten weer het maximale uit het leven en zichzelf te halen, zo zelfstandig mogelijk te functioneren en zo goed mogelijk om te gaan met beperkingen.

Vrijwilliger in de revalidatiezorg
Er zijn verschillende taken en functies beschikbaar bij de Trappenberg of bij Heideheuvel in Hilversum. Zo kun je denken aan gastvrouw- of heer in de paramedische dienst, klusactiviteiten in en rondom het gebouw of hulp bij avondactiviteiten. Er is nu ruimte voor nieuwe vrijwilligers en afhankelijk van je mogelijkheden, kun je er projectmatig of op een meer vaste basis aan de slag. Om te onderzoeken of hun aanbod bij jou past, ben je van harte welkom op de informatiebijeenkomst die het revalidatiecentrum samen met de Vrijwilligerscentrale organiseert. Hier krijg je informatie over de verschillende mogelijkheden in locatie, tijd en taak, hoor je meer over de werkzaamheden van het revalidatiecentrum en hoe je wordt ingewerkt.

Vrijwilligerscentrale
De Vrijwilligerscentrale Huizen ondersteunt maatschappelijke organisaties bij het op peil houden van hun vrijwilligersbestand, vernieuwing en verjonging. Steeds vaker vragen organisaties de Vrijwilligerscentrale hen te helpen bij het vinden van niet ้้n maar meerdere nieuwe vrijwilligers tegelijkertijd. Bijvoorbeeld omdat de organisatie snel groeit of een nieuw project wil starten. De regelmatig georganiseerde thematische inloopmiddagen, geven belangstellenden de mogelijkheid om zich goed te ori๋nteren vooraf.

Waar en wanneer
Woensdagmiddag 22 februari 2017 van 13.00 tot 15.00 uur.
Adres: Plein 2000, 133 in Huizen (locatie Vrijwilligerscentrale Huizen)

. Meer nieuws vindt u op 6fm.nl.©2011-2017 Radio 6FM / design by Mr Nelson Design Nieuws en informatie voor Hilversum, Huizen en de BEL radio 6FM - 92.0FM / 105.1FM / 106.2FM