Nu op 6FM

 
banner
twitter

Agenda

Anita Kransberg en Clous van Mechelen in De Blaercom

Blaricum, 19-02-2017

De zangeres Anita Kransberg beklimt zondag 19 februari het podium van dorpshuis De Blaercom, samen met side-man en saxofonist Clous van Mechelen. De andere leden van de band zijn Nick van den Bos piano, Nol van Bennekom contrabas en Frans Meijer drums.

Het Blaercom Jazzcafé biedt bij voldoende reserveringen een culinaire aanvulling door de mogelijkheid om na afloop van het concert aan te schuiven voor een driegangen diner. Inclusief concert betaalt men daarvoor €27,50.

Anita Kransberg is een veelgevraagde jazzvocaliste, die smaakvol de liedjes uit The Great American Songbook vertolkt. Ze komt uit een muzikale familie en treedt op festivals en tal van jazzpodia veelvuldig op.

Er wordt wel eens van Clous van Mechelen gezegd dat zijn muziek bekender is dan hijzelf. Hij is immers de componist van de beroemde Grolsch-reclame, waarvan iedereen dacht dat het Vivaldi was. Ook schreef hij de Tol Hanse-hit Big City en het nummer 'Zuurkool met vette jus'. Hij is winnaar van de Gouden Notenkraker, werd ook bekend als de componist van de filmmuziek voor de films van Theo van Gogh. Televisieroem kreeg Clous door de TV-series van Wim T. Schippers voor de VPRO met Sjef van Oekel en Barend Servet. In het programma De Lachende Scheerkwast speelde hij pianostemmer Jan Vos. Clous is bescheiden over zijn eigen talenten. Hij ziet zichzelf als een handige jongen op instrumenten.

Nick van den Bos staat bekend als een doorgewinterde en zeer muzikale pianist. Hij is behalve solist ook een begenadigd begeleider en heeft projecten gedaan met het Metropole Orkest.

Het concert begint om 15.00 uur. Wie alleen voor het concert komt betaalt €7,50, maar krijgt daarvoor wel een bittergarnituur en hapjes. Reserveren wordt op prijs gesteld. Voor het diner dient men wel te reserveren
. Meer nieuws vindt u op 6fm.nl.


Anita Kransberg
©2011-2017 Radio 6FM / design by Mr Nelson Design Nieuws en informatie voor Hilversum, Huizen en de BEL radio 6FM - 92.0FM / 105.1FM / 106.2FM