Nu op 6FM

 
banner
twitter

Over Radio 6fm

Radio 6fm is de publieke streekomroep voor Huizen, Blaricum, Eemnes en Laren. We zijn 24 uur per dag te horen in de ether op 92.0 FM/105.1 FM en op de kabel. In Huizen, Laren, Blaricum en Eemnes op 92.3 FM.

Bij Radio 6fm zijn op de radio en achter de schermen zo'n 60 vrijwilligers actief.

Het doel van Radio 6fm is radioprogramma's maken voor de inwoners van de BELH-gemeenten (Blaricum, Eemnes, Laren en Huizen) waarbij de nadruk ligt op Informatie, Cultuur en Educatie. Radio 6fm doet dit o.a. met de programma's 6FM Actueel en diverse themauitzendingen.

Werken bij Radio 6fm

6FM is altijd op zoek naar radiotalent op het gebied van techniek, redactie, presentatie, of beter: een combinatie daarvan. Ervaring niet vereist maar enthousiasme wel.

6FM probeert een zo professioneel mogelijk geluid te brengen. Alle werkzaamheden voor 6FM zijn geheel vrijwillig.

Ben je geïnteresseerd in radio en wil je aan de slag? Dan komen we graag in contact met jou. Een e-mail naar vacature@6fm.nl met jouw motivatie om bij 6FM te komen werken volstaat.

Momenteel is er bij 6FM een dringende behoefte aan:
Redactiemedewerkers voor zowel radio, internet als kabelkrant
Radiotechnicus

Redactiemedewerker

De werkzaamheden
Redacteuren verzorgen een 24-uurs nieuwsvoorziening op het internet en onze kabelkrant. Zij gebruiken daarvoor eigen bronnen zoals persberichten, de lokale media en de sites van organisaties in de regio. De redactie stelt nieuwsbulletins samen en houdt de evenementenagenda bij.

Wat vragen wij?
Redacteuren bij radio 6FM hebben een gezonde dosis nieuwsgierigheid. En zijn geïnteresseerd in veel wat er in Huizen en de BEL-gemeenten speelt. Zij bezitten een goede beheersing van de Nederlandse taal. De werkzaamheden kunnen vanuit huis via internet gedaan worden. Na een instructie krijgen zij toegang tot het gecodeerde 6FM redactiesysteem.

Wat bieden wij?
Opname in een enthousiast team dat dagelijks bezig is Radio 6FM 'op de kaart' te zetten. Doordat de werkzaamheden vanuit huis gedaan kunnen worden is er een grote mate van flexibiliteit. Later kunnen de werkzaamheden bij interesse eventueel uitgebreid worden. Te denken valt dan aan het produceren van onderwerpen voor ons actualiteitenprogramma '6FM Actueel'.
Het hele team van Radio 6FM bestaat uit vrijwilligers en kent geen betaalde functies.

Hoe reageren?
Interesse? Stuur dan een mailtje naar vacature@6fm.nl . We nemen dan zo snel mogelijk contact op.


Radiotechnicus
Voor de versterking van onze club technici zoeken we mensen vanaf 18 jaar die:
- affiniteit hebben met radiotechniek en/of audio
- en/of radio items willen monteren met de computer of hier gevoel voor hebben en dit willen leren

Ben jij dit? Stuur een e-mail naar vacature@6fm.nl met motivatie om uitgenodigd te worden voor een kennismaking.

Verenigingen

Links
©2011 Radio 6FM / design by Mr Nelson Design nieuws en informatie voor Huizen en de BEL-gemeenten radio 6FM - 92.0FM / 105.1FM